Marknadsför dig själv

Marknadsföring genom sociala medier kan leda till ett nytt jobb eller nya kontakter. Tänk även på hur du representerar dig själv i olika situationer. 

Jag har alltid haft ett stort intresse av att vara social samt att nätverka. Genom att alltid vara trevlig och skaffa nya kontakter vet jag att jag möjligtvis kommer ha nytt av mitt kontaktnät i framtiden. Idag är det så klart fortfarande mycket viktigt med kontakter och ett bra nätverk men det är även viktigt med marknadsföring. Marknadsföring är något som länge har varit populärt och som tidigare ofta har kostat en del pengar. Idag är det dock mycket enklare att få tillgång till billig eller till och med gratis marknadsföring. 

Sociala medier

På denna sida kommer du att kunna läsa om marknadsföring på sociala medier bland annat. Sociala medier är något som de senaste åren har blivit mycket stort och som jag tror kommer att fortsätta växa framöver. Sociala medier är så klart underhållande men de är också ett mycket bra verktyg när du vill marknadsföra dig och ditt varumärke. Idag är det viktigt att tänka på att du alltid är ditt varumärke och att varje stund är en möjlighet att marknadsföra dig. Det kan handla om att du presenterar dig för en ny person och berättar om vad du gör samt representerar dig själv på ett bra sätt eller att marknadsföra dig själv genom sociala medier. En stor fördel med att marknadsföra ditt personliga varumärke på sociala medier är att det inte kostar någonting samt att du snabbt och enkelt kan nå ut till många personer. Genom att lägga upp bilder och skriva informativa blandat med roliga texter kommer allt fler personer att lära känna dig och vad du kan göra samt vad du står för. Faktum är att sociala medier kan leda till ett nytt jobb, en ny vänskap eller bara nya kontakter som du senare kan ha nytta av så se till att utnyttja dem. 

Alltid representant för ditt varumärke

På denna sida kommer du även att kunna läsa om hur du representerar ditt varumärke på bästa sätt. Något som är viktigt att tänka på är att du alltid representerar ditt varumärke. Oavsett om du är på en fest eller på en affärslunch är du en representant för ditt varumärke. I och med detta är det viktigt att tänka på hur du egentligen vill framstå. Du vet faktiskt aldrig vad en fest eller en affärslunch kan leda till i ett senare skede.